مدیر پایگاه جامع اطلاع رسانی شهید مطهری(ره) در گفت وگو با خبرنگار حوزه با اعلام این خبر گفت: پایگاه علمی شهید مطهری(ره) با هدف ترویج فرهنگ ناب اسلامی و معارف اهل بیت(ع) راه اندازی شده است.
علی مطلّبی با اشاره به عرضه نسخه جدید پایگاه و بهره گیری از CMS و گرافیک جدید در فضای مجازی، اظهارداشت: شهید مطهری(ره) به عنوان یکی از نظریه پردازان برجسته انقلاب توانست بخشی از دیدگاههای خود را در قالب مقاله، سخنرانی و کتاب برای استفاده هر چه بیشتر جوانان مهیا کند.
مطلّبی به تلاش مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در خصوص اطلاعرسانی اندیشههای ناب اسلامی در سطح جامعه اشاره کرد و بیان داشت: این مرکز از چهار سال پیش طرح راه اندازی جامعترین پایگاه اطلاعرسانی استاد شهید مطهری را با هدف ترجمان اندیشههای آن شهید در دستور کار خود قرار داد که بحمدالله هم اکنون شاهد بالندگی و قابلیت های ویژه آن هستیم.
مدیر پایگاه جامع اطلاع رسانی شهید مطهری(ره) در بخش دیگری از گفت وگوی خود به بخش های دیگر این پایگاه اشاره کرد و گفت: مقالات، کتابخانه، پایان نامه، مراکز، شخصیت ها، نگارخانه و.... از جمله دیگر بخش های این پایگاه جامعه علمی می باشند.
وی به بخش کتابخانه این پایگاه اشاره کرد و افزود: همه کتب شهید مطهری(ره) که تا به حال به چاپ رسیده اند؛ ارائه شده است و در بخش مقالات بیش از ششصد مقاله و در بخش پایان نامه بیش از شصت چکیده پایان نامه پیرامون افکار شهید مطهری ارائه شده است.
مطلّبی ادامه داد: بخش انجمن، از بخش های فعال این پایگاه می باشد و کاربران موضوعات مختلفی را به بحث گذاشته و کتب شهید مطهری(ره) را بازخوانی و پرسش ها و دغدغه های فکری خود را مطرح و یا در پاسخ گویی به دیگر کاربران شرکت می کنند.
گفتنی است، از استاد شهید مطهری رحمة الله علیه می توان به عنوان یکی از نظریهپردازان برجسته انقلاب نام برد؛ این فیلسوف شهید توانست بخشی از دیدگاههای خود را در قالب مقاله، سخنرانی و کتاب برای استفاده هر چه بیشتر جوانان مهیا کند.
فعالیت پايگاه اينترنتی شهيد مطهری از پاييز سال 1387، با تلاش مركز تحقيقات علوم اسلامی نور کار خود را آغاز کرد.
اين پايگاه اينترنتی شامل بخشهايی مانند دانشنامه، كتابخانه، اخبار و اطلاعات، مقالات، پرسش و پاسخ، پاياننامهها، مراكز، شخصيتها، ويژهنامه و نگارخانه است.
بخش دانشنامه شامل؛ قرآن، عقايد، پيامبر(صلی الله علیه و آله) و اهل بيت(علیهم السلام)، فرهنگ و تمدن، علوم اسلامی، اسلام و اديان، زن در اسلام، انقلاب اسلامی، ولايت و رهبری، احكام و عبادات، مذاهب و فرقههای اسلامی، حوزه علميه است و علاقهمندان و پژوهشگران آنچه را كه در زمينه قرآن در آثار شهيد مطهری رحمة الله علیه نیاز است همه به صورت يكجا بر روی پایگاه موجود است.
در سال 1389 و از آنجایی که نقش مراجع و علما در هدایت و گسترش آموزه های ناب اسلامی و معارف اهل بیت(علیهم السلام) رسالتی هدایتگرانه در طول دوران داشته اند، پایگاه علمی شهید مطهری رحمة الله علیه در این زمینه با هدف گسترش تفکر شهید مطهری رحمة الله علیه گام هایی را برداشت؛ آغاز به کار نسخه جدید این پایگاه با قابلیت های ویژه یکی از این گام های موثر می باشد.
مقالات، کتابخانه، پایان نامه، مراکز، شخصیت ها، نگارخانه و.... از جمله دیگر بخش های این پایگاه جامعه علمی می باشند.
همچنین کتب شهید مطهری رحمة الله علیه که تا به حال به چاپ رسیده اند؛ در این پایگاه ارائه شده است و در بخش مقالات بیش از 600 مقاله و در بخش پایان نامه بیش از شصت چکیده پایان نامه پیرامون افکار شهید مطهری رحمة الله علیه ارائه شده است.
بخش انجمن، از بخش های فعال و تازه راه اندازی شده این پایگاه می باشد و کاربران موضوعات مختلفی را به بحث گذاشته و کتب شهید مطهری رحمة الله علیه را بازخوانی و پرسش ها و دغدغه های فکری خود را مطرح و یا در پاسخگویی به دیگر کاربران شرکت می کنند.
یادآور می شود، علاقنمدان می توانند برای دسترسی به این پایگاه به آدرس اینترنتی ذیل مراجعه کنند
http://www.mortazamotahari.com
17/313